Privelessen


Voor koppels en singles

De dansstijl van Yerpun is gebaseerd op het leren ontdekken van de mogelijkheden van het lichaam. Zijn benadering draait om het lichaamsbewustzijn, de bewegingen, de muziek en niet onbelangrijk, de beschikbare ruimte. Kortom, de combinatie van mind & body, muziek & ritme, jij & je danspartner.
    Wanneer je leert om goed je aandacht om te gaan, ontstaat de mogelijk om je te verbinden met de muziek en jezelf vrij uit te drukken door tango. In de lessen ligt een sterke nadruk op de kwaliteit van de omhelzing en de verbinding, de houding, de sensitiviteit, het lopen, de techniek en muzikaliteit en timing.
   Door de onverdeelde aandacht die je tijdens privélessen ontvangt, leer in zeer korte tijd de subtiele details van het tangodansen. Na het perfectioneren van je tangotechniek maak en je volgende stap in je danservaring, en raak je nog beter in staat om te kunnen spelen met de dans.
 
 
Kosten
Privéles (1 uur) €50,-
Neem voor meer informatie of het inplannen van een les stuur een mail.